Om VMC Metall AB

ORDERKVANTITET

 

Ingen order är för liten. Det finns ingen lägsta orderkvantitet eller summa för vad som kan beställas. Vi försöker att leverera det ni behöver. Om ni önskar så kan vi kapa till önskad dimension.

Ring oss:

040-43 40 85

ERFARENHET

SOM DU KAN LITA PÅ

Om VMC metall ab

Historik

Företaget startade i Danmark på Korsgade, Köpenhamn efter kriget 1945 som VM Christensen A/S. Det fanns stora behov av varor, men även en stor brist på det mesta och det var problem att få fram varor. VMC växte och flyttade till Falkoner Allé och sedan vidare till Bülowsvej.

 

Lokalerna räckte inte till, så många avdelningar var utspridda på andra adresser. Därefter flyttade VMC till Fabriksparken i Glostrup, till mycket större lokaler.

 

Det fanns flera avdelningar, en för metaller som aluminium, koppar, mässing zink, tenn och en för rostfritt stål. Avdelning för guld och silver, samt en för dental. En elteknisk avdelning, en för formsättning och en för bygg.

 

1970 så öppnades det kontor i Sverige under namnet VM Christensen AB i Malmö. Det fanns flera avdelningar; metaller, elteknik, formsättning och bygg.

VM Christensen A/S separerade de olika avdelningarna i egna bolag år 1978. Den svenska avdelningen för metall bytte då namn till VMC Metall AB med svensk ägare. Kontor och lager förlades till Arlöv.

2012 flyttade VMC Metall AB sitt kontor till nyare och fräschare lokaler i Sydschakts kontorshotell.

VMC Metall AB har hela tiden varit inriktat på att ge bra service till sina kunder och erbjuda allt inom metaller, rostfritt och stål som det frågas efter.

 

Äldre VMC logo

Lager i Danmark 1970

Nuvarande kontor

SE VAD VMC KAN ERBJUDA

RING OSS ELLER BOKA MÖTE

LEVERANSER

Egen transport

 

Leveranser sker med egen transport. Vi är flexibla och kan anpassa leveranstider efter kunders önskemål. Vid frakt av små kvantiteter till lågt ordervärde så tas en mindre avgift, vid större kvantiteter så ingår transport. Kontakta oss för mer information.

Vi levererar inom Skåne.

VARFÖR VÄLJA OSS?

 

  • VMC metall ab har en samlad produktportfölj av metaller som koppar, mässing och aluminium, samt järn och rostfritt stål, med mera. Det förenklar för er som kund att bara ha en leverantör av metaller. Vi kan leverera det mesta inom metaller. Söker ni en udda dimension så kan vi hjälpa er.
  • Leveranser sker med egen transport. Vi är flexibla och kan anpassa leveranstider efter kunders önskemål.
  • Etablerat i Sverige 1970. Drivs av samma ägare sedan 1978.
  • Ingen order är för liten.
  • Det finns ingen lägsta orderkvantitet eller summa för vad som kan beställas.

Ring oss: 040-43 40 85

Copyright © VMC metall ab